25 Şubat 2011 Cuma

Başarılar Semih Erden












Semih Erden bir anda NBA'in şampiyonluk adaylarından olan Boston'dan ayrılmak zorunda kaldı ve diğer çaylak Luke Harangody ile birlikte Lebron James'ten sonra belini doğrultamayan Cleveland yollarına düştü.

Semih'i bu hamle nasıl etkiledi bilmiyorum ama beni üzdü biraz. Hele ki Boston'da fena süreler almıyorken sadece 2. tur draft hakkı karşılığında gözden çıkarılması kötü oldu. Belki Cleveland'da daha fazla süreler alabilir ama ilk sezonunda şampiyonluk tatmak da vardı işin ucunda. Umarım Harangody ile girdiği mğcadeleyi burada da kazanır ve yine onun önünde yer alır.

Cleveland ayrıca benim çocukluk kahramanım sakallı Baron Davis'i de Mo Williams karşılığında kadrosuna kattı. Eğer artık yaşının yavaş yavaş geçtiğini farkedip, biraz daha takımı oynatma isteğinde olursa yeni takımı için iyi bir tercih olmuş olur aslında. Ayrıca takımın en önemli bölgesinde bir kan değişikliğine de çok fazla ihtiyaç vardı Cleveland Cavaliers'ta.

Bu arada Boston'ın diğer uzunu Perkins'i ve oyun kurucusu Nate Robinson'ı Nenad Krstic ve Jeff Green  karşılığında Oklohama'ya verdi. . Bu takasta da Nate Robinson'ı elden çıkardıkları için karlı olduklarını söylemek lazım. Tabi Nenad Krstic'i de kadrolarına katmaları iyice güçlendirdi onları.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder