17 Nisan 2010 Cumartesi

Ve Emenike















Karabükspor bu sezon çok sağlam bir çıkışla süper lige yükseldi. Sezon içinde de pek fazla iniş çıkış yaşamadılar. Eğer bu istikrarla devam ederlerse, yeni yapılacak stadyumları ile birlikte Turkcell Süper Lige renk katacaklar.

Karabük'ün bu çıkışında etkili olan en önemli faktörler tecrübeli oyuncuları ve Emenike. Özellikle genç forvet Emenike çok büyük işler yaptı bu sezon. Attığı güzel gollerin yanında topun ayağına da yakıştığını gördük. Yalnız Nijeryalı futbolcu hakkında çok fazla video dolaşmaya başladı. Kendisiyle çok fazla röportaj yapılmaya başlandı. Umarım bu durum süper ligde futbolunda düşüş yaşamasına sebep olmaz.

Yalnız ben Emenike'yi çok fazla Bruno'ya benzetiyorum. Bruno'da geçen sezon Bank Asya'da, Ordu formasıyla coşmuştu. İnternette, televizyonlarda, gazetelerde her yerde Bruno haberi çıkıyordu. Hatta geçen sezonun devre arasında Fenerbahçe'nin ilgilendiği yazılmıştı. Fakat daha sonra haberlerin aslı çıkmadı ve 88 doğumlu Bruno Flamengo'ya geri döndü.

İnşallah Emenike'de aynı şeyi yaşamayız da ligimizden önemli bir yıldız çıkar. İleride Geremi gibi, Lima gibi daha büyük takımlara transfer olmasını isterim açıkçası.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder