31 Ekim 2010 Pazar

Aman Sıra Yobo'ya Gelmesin



















Bundan 3 hafta önce Niang'a methiyeler düzüyordu Fenerbahçe taraftarı. Gerçi insanlar haklıydı. Özellikle Guiza'dan sonra Brezilyalı Ronaldo etkisi yapmıştı Niang Fenerbahçe'ye ama nazarı da çabuk çekti üstüne.

Önce milli takımında sakatlandı, Konya maçında oynamasına rağmen kendini sakındığı için verimli olamadı. Daha sonra Galatasaray maçında sert darbelere maruz kalarak yine sakatlandı ve önemli Bursa deplasmanında yine yoktu. Muhtemelen önümüzdeki hafta sahada olacak ama 3 hafta tam anlamıyla verim alamadık Niang'tan.

Şimdi de taraftarın yeni gözdesi Yobo. O da Bilica'dan sonra Cannavaro etkisi yaptı, hatta belki Cannavaro etkisini bile geçti. Çünkü topu tereyağından kıl çeker gibi çekmesiyle, o iri cüssesiyle Pino'dan daha hızlı olmasıyla, topu oyuna hatasız sokuşuyla Fenerbahçe taraftarının büyük beğenisini kazandı Nijeryalı.

Bunu söyleyince kızanlar oluyor ama Lugano'nun bile açıklarını topluyor bu sezon, çünkü Lugano'da hiç beklemediğim bir form düşüşü var. Buna da bakarak Yobo tam zamanında gelmiş diyebilrim.

Yalnız en büyük korkum bir sakatlık ihtimali. Şom ağzımı açmak istemiyorum ama Niang'dan sonra Yobo'ya da nazar değmesinden korkuyorum. Hele geçen senede sakatlıklarla boğuştuğunu düşününce... Şimdilik takım için tek dileğim sakatlıklardan bir süre uzak kalması...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder