19 Mart 2010 Cuma

Artık Top Star'da





















Kura çekiminden sonra iki eşleşme daha fazla dikkat çekti. Bunlar tabi ki Bayern Münih - Manchester United ve Arsenal - Barcelona maçları.

Bayern Münih ve Manchester United arasında şu sıralar güç farkı olduğu düşünülse de eski hesaplardan dolayı ilginç iki maç izleyeceğiz bana göre. Bayern Münih dramatik finalin rövanşını mutlaka almak isteyecek ama Manu'nun hedefi de Madrid'e bilet almak.

Arsenal için ise pek iyi bir kura olmadı bu. Özellikle CSKA, Bordeaux ve Lyon gibi nispeten daha kolay takmlar varken Barcelona'yı çekmek onlar için gerçekten şansızlık. Ancak ne olursa olsun Arsenal iyi ve tecrübeli bir takım. Turu atlayamasalar bile Barcelona'yı zorlayacaklardır.

Diğer iki eşleşmeden biri Fransızları sevindirecek bir eşleşme. Bourdeaux veya Lyon'dan biri yarı finale çıkacak. Yani Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Fransızlar mutlaka olacak. Bu eşleşmenin diğer ilginç yönü ise Fransa Ligi'nde yaşanan çekişmenin Şampiyonlar Ligi'ne de sıçrayacak olması.

Bir diğer eşleşme ise İnter ve CSKA arasında. Son olarak iki takım Fenerbahçe'nin çeyrek final oynadığı sezon aynı grupta mücadele etmişlerdi. Aradan 2 sene geçmesine rağmen kadroları oldukça değişti. İnter Mourinho, tevrübe ve kadro faktörleriyle elbette daha önde.

Bu arada başlıktan da anlaşılacağı gibi bu kadar güzel maç arasında seçim yapması gereken ve bize bu maçları ulaştırması gereken Star TV'ye büyük iş düşüyor. Umarım D-Smart üzerinden para kazanmak uğruna, bizi mağdur etmezler. Çünkü bu ülkede herkes D-Smart, Digitürk alacak kadar gelir düzeyine sahip değil. O yüzden insanları futboldan soğutmamak adına Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonun açık kanaldan yayınlanması çok önemli.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder