22 Ekim 2010 Cuma

Şimdi Takıma Güvenme Vakti

Derbiyle ilgili yazdığım temkinli yazının üzerinden 3 gün geçti. Bu 3 günlük arada erkek basketbolcularımız Lytuvos Rytas'ı, bayan basketbolcularımızsa Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Galatasaray'ı yendiler.

Yani artık derbinin önüne geçebilecek hiçbir şey kalmadı. 1 haftadır çevremdeki bütün Fenerbahçelilere rehavete kapılmayın diyorum ama artık rehavete kapılma zamanı. Çünkü maça çok az kaldı. Artık takıma inanmalıyız ve güvenmeliyiz.

Zaten şöyle bir bakınca her şey Fenerbahçe'nin lehine. Galatasaray oyun olarak da hava olarak da kötü, Fenerbahçe nitekim daha iyi. Galatasaray hafta içi teknik direktörünü dahi değiştirdi, Fenerbahçe'de şimdilik öyle bir sorun yok. Fenerbahçe kendi evinde, Galatasaray ise olmaktan nefret ettiği yerde...

En önemlisi de bizim oyuncularımız kat kat daha iyi. Hele ki Galatasaray'da Baros oynamazsa durumları Bank Asya takımlarından biraz hallice oluyor.

Ben Fenerbahçe'nin bütün bunları değerlendirip rahat bir şekilde maçı kazanacağına inanıyorum. Yeter ki ciddi olalım. Atıp tutanları dinlemeyelim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder