27 Şubat 2010 Cumartesi

Sıra Geldi Hakemlere






























Evet sıra geldi saha içindeki adalet dağıtıcılarına. Adalet dağıtıcıları dedik ama bu hafta Avrupa Ligi maçlarını yöneten hakemlerin pek adalet dağıttıklarından bahsedemeyiz. Galatasaray maçını tam izleyemedim ama tartışılan veya tartışılması gereksiz olan penaltı pozisyonunu süzemeyen bir hakem varmış sahada. Nitekim bu maçın özetinden de anlaşılıyor.

Fenerbahçe-Lille maçının hakemi ise değişikti. Her dokunmaya faul verdi. Kartını fazla kullanmadı ki bunda oyunu sık sık küçük müdaheleler yüzünden durdurmasıydı bana göre. Yalnız bir kaç önemli yerde ufak bir temaslara çaldığı düdükler maalesef Fenerbahçe taraftarlarının yüreğini ağızlarına getirdi ve maç içinde taraftarları çileden çıkardı. Fenerbahçe turu hakem hatasıyla kaybetmedi ama hakem kesinlikle iyi bir maç yönetmedi.

Yalnız Fenerbahçe-Lille maçında Guiza'nın attığı golü iptal eden hakem mükemmel bir maç çıkardı. Hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda verdiği kararların hepsi doğruydu. Keşke bütün yan hakemler onun gibi olsa. Radar gibiydi mübarek.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder